top of page
LANS_header_AW2122_desktop_5.jpg

Разкрийте потенциала на вашата модна марка

Ние ще се погрижим за реализирането на вашите идеи и ще поемем процеса на производство на облекло, така че да имате една грижа по-малко и да можете да се съсредоточите върху изграждането на вашия бранд.

Имате идея,
ние имаме екипа и уменията 

Tony LANS е базиран в ЕС производител на облекло, който помага на модните брандове да произвеждат висококачествени колекции.

Добре дошли в света на модата! Ние сме водещ производител на премиум дамско и детско бельо, бански и дрехи за свободното време. Създаваме всеки артикул с изключително внимание към детайла.

Със седалище в София, България, Tony LANS е специализиран производител с над 30 години опит. Нашата работа е в помощ на големи производители, складове на едро и собственици на брандове. Разполагаме с всичко необходимо, за да реализираме вашите идеи! 

Благодарим ви, че избрахте нас за ваш моден партньор. Очакваме с нетърпение да сътрудничим с вас за създаването на висококачествени облекла, които ще зарадват вас и вашите клиенти.
 

Нашият улеснен процес от
три стъпки

Всеки клиент получава специално отношение и персонализирана услуга, като всеки проект преминава през стандартизиран процес по производството, което гарантира ефективно предоставяне на услугата от наша страна.

01

Споделете ни вашите нужди и идеи

Попълнтете нашата контактна форма и ни споделете всички ваши нужди. Нашият екип ще се свърже с вас възможно най-скоро с повече информация, за да можем да продължим към изготвянето на оферта.

02

Анализ на проекта и проби

Въз основа на информацията и материалите, които ни изпратите, ние ще направим проби или ще направим оценки, за да отговорим на вашите нужди.

03

Производство

След като одобрите проекта ще преминем към производството на едро на вашата поръчка. Винаги се стараем да изпълняваме поръчките в кратък срок и винаги влагаме внимание към най-малките детайли.

Продуктов каталог

Разполагаме с дългогодишен опит в производството на луксозно дамско бельо, бански, детско бельо, както и на домашни и дрехи за свободното време. 
Част от продуктите, които можем да произведем за вас:

Lans_indiana.png

дамски бански

LANS_header_AW2122_desktop2.png

дамско бельо

LANS_header_AW2122_desktop_5.jpg

дамско боди

AirBrush_20210708192233_edited.jpg

дрехи за

свободното време

penki-ir-BOk1gFkzsbE-unsplash.jpg

детско бельо

84-arya_2.jpg

детски бански и рокли

pijama_edited.jpg

домашни дрехи

14. Комплект нощница с прашка_05.jpg

нощници и пижами

Вдъхнете живот на вашите творческите идеи.

Споделете вашата концепция и визия с нас и ние ще ви помогнем да  осъществите идеята си.

+359 88 866 48 91
tonylans@yahoo.com

Натиснете тук, за да видите как съхраняваме и използваме личната информация на посетителите на нашия сайт и повече за политиката за поверителност.

Благодарим ви!

Посетете нашия онлайн магазин 

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Copyright © Tony Lans 2023. Всички права запазени. Изработено от Pimp my Brand Studio.
bottom of page