top of page

ПЛАЩАНЕ | ДОСТАВКА | ВРЪЩАНЕ

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:

Доставките на територията на България се извършват от куриерска фирма Спиди или Еконт Експрес. Доставка за Румъния, Гърция, Унгария, Чехия, Словения, Словакия, Хърватия и Полша се извършват до офис на Спиди.

Цената на доставката е фиксирана за всички поръчки 9,30 лв. 
Цената за доставка е фиксирана 15 лв. за прадки до 3 кг. Доставката се плаща предварително чрез банкова карта през платформата на Stripe.


*Всички цени са с включен ДДС.

Стандартният срок на доставка е до 5  работни дни (изключение правят населени места, които се обслужват по график на Еконт или Спиди).

Поръчки, постъпили в събота, неделя, както и национални почивни дни се обработват съответно – понеделник или първи работен ден след празника. 

 

При невъзможност пратката да бъде обработена, ще бъдете уведомени на посочения телефон от наш служител. НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
С наложен платеж или карта при получаване от куриер, или с карта през платформата на Stripe.

За поръчки към Румъния, Гърция, Унгария, Чехия, Словения, Словакия, Хърватия и Полша метода на плащане е само с банкова карта през платформата на Stripe.

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ:
Потребителят има право в срок от 14 дни да се откаже от стоката, която е закупил, като може да избере да върне продукта. Разходите по доставка за връщане са за сметка на клиентът. Срокът започва да тече от датата на получаване на продукта. 

За връщане на пратки от Румъния, Гърция, Унгария, Чехия, Словения, Словакия, Хърватия и Полша се усъществява до офис на Спиди  за сметка на Клиента. Възтановяване на сумата е само за продукта/тите, в рамките на 30 дневен срок след получаване на стоката обратно от Джеси 11 ЕООД  и преглежданете й за следи от употреба, по банковата сметка на Клиента, която той трябва да предостави заедно с молбата му за връщане на стоката чрез контакната форма в сайта на tonylans.com
В случай, че се установи, че продукта е употребяван и няма запазен търговски вид, сумата не се възтановява. 

 

Стойността на върнатите продукти ще ви бъде възстановена, като изпратите продукта, обратно към нас, чрез куриер с наложен платеж за поръчки направени на територията на България и заявени начин на плащане "В брой при получаване". Нужно е да посочите точната сума на продукта, на която сте го закупили, без разходите за доставка. 

 

Адресът за връщане или замяна:

Офис Спиди „Банско“
Адрес: гр. Банско, ул. Цар Симеон №80 б

Или на адрес: гр. Банско, ул. Пирин №34

Върнатите стоки трябва да бъдат в изряден търговски вид със запазени етикети и не трябва да имат следи от употреба.


 

bottom of page